Aanmelden Zomerschool 2021

Margreet VisserAlgemeen nieuws, Functie: Intern begeleider, Functie: Schoolleider/directeur

Op 25 mei jl. hebben we informatie verspreid omtrent de Zomerschool 2021. Er zijn inmiddels aanmeldingen binnengekomen, maar dit zijn er fors minder dan andere jaren.

Vanuit een aantal scholen in Gorinchem ontvingen wij bericht dat er leerlingen zijn die geen arrangement hebben, maar wel veel baat zouden hebben bij plaatsing op de Zomerschool. Gezien het huidige aantal aanmeldingen komen wij de scholen van SWV Driegang graag tegemoet.

Mocht het zo zijn dat u eerder beschreven leerlingen toch graag wilt aanmelden, neem dan contact op met uw ABG’er (of Brugfunctionaris). Als zowel de school als de ABG’er vinden dat plaatsing gewenst is, dan kan de leerling worden aangemeld zonder dat daar verdere kosten aan verbonden zijn.

Verder hebben we uit diverse gebieden de vraag gekregen om de zomerschool dichter bij huis te organiseren. Bij voldoende aanmeldingen en het vinden van een geschikte ruimte behoort dit tot de mogelijkheden. Bij tien of meer aanmeldingen verzorgen we één week Zomerschool op locatie. De plaatsen waar wij aan denken zijn: Gorinchem, Leerdam, Nieuw-Lekkerland en Altena. Uiteraard alleen als hier behoefte aan is en er voldoende aanmeldingen zijn.

We vragen u uiterlijk 25 juni a.s. via Grippa de aanmelding bij ons in te dienen.

Voor meer informatie over de Zomerschool kunt u contact opnemen met Jeroen van der Jagt via telefoonnummer 06-10214408 of e-mailadres: j.vanderjagt@driegang.nl.

Klik hier voor het bericht over de Zomerschool 2021 van 25 mei jl.

Klik hier voor de flyer van de Zomerschool 2021