Acadin daagt uw meer- en hoogbegaafde leerlingen uit

Mies PellikaanAlgemeen nieuws, Functie: Intern begeleider

Scholen van SWV Driegang kunnen tegen een gereduceerde prijs gebruikmaken van Acadin als het abonnement via Driegang wordt afgesloten. Scholen betalen dan per leerling een bedrag. Mocht u hier gebruik van willen maken of meer informatie willen, neem dan contact op met Herbert Schaap (h.schaap@driegang.nl).

Acadin is een digitale leeromgeving voor talentvolle, meer- en hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs (groep 1-8). Een omgeving die is gevuld met >500 interessante en uitdagende leeractiviteiten over allerlei onderwerpen. Speciaal geselecteerd om het leren op school voor deze kinderen te verrijken. Acadin helpt leerkrachten leerlingen te prikkelen met uitdagende leerstof, waar ze hun tanden in kunnen zetten, maar ook met korte opdrachten voor de laatste 10 minuten van de les.

Webinar 24 september / 7 oktober a.s.
Meld u aan voor het webinar op 24 september 2020 van 15.30-16.15 uur en 7 oktober 2020 van 14.30-15.15 uur en maak kennis met Acadin. De focus zal liggen op de praktijk en u krijgt een goed beeld hoe u Acadin kunt inzetten in de klas. Deelname is gratis. Klik hier om u aan te melden.

Acadin-congres 2020 gaat in aangepaste vorm online door op 7 oktober a.s.!
Het Acadin-congres is dit jaar niet op locatie, maar zal in zijn geheel online worden aangeboden. De workshops zullen een iets andere invulling krijgen dan gepland, maar het workshopprogramma is zeker de moeite waard. Saskia Snikkers van BVS-schooladvies zal de aftrap verzorgen met een zeer interessante lezing over hoogbegaafdheid met als titel: Onderwijs is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur. Meer informatie en aanmelden: https://www.acadin.nl/nieuws/acadin-congres-2020/