Kweekvijver IB en aanbod Regio-Academie

Op donderdag 13 juni jl. hebben we de informatiebijeenkomst gehad voor de ‘Kweekvijver intern begeleider’. Met een prachtig deelnemersaantal van 42 hebben we samen verkend op welke manier de kweekvijver komend jaar vorm zal krijgen. Zowel de organisatoren als de deelnemers kijken uit naar het komende jaar. We zullen aan de gang gaan met zeer verschillende domeinen van het van vak de IB’er. Zo zullen we aan de slag gaan met verdieping van onze kennis van HGW en OGW. Ook werken we aan onze communicatie in de rol van IB’er. Verder verkennen we inclusief onderwijs op dezelfde dag dat we de verschillende S(B)O-scholen en voorzieningen bezoeken.

De tweede studiedag van onze kweekvijver, op 20 november a.s., staat open voor alle werknemers binnen het Driegang-gebied, maar met name voor alle IB’ers van onze scholen. Deze middag zal Luc Greven van 15.00-17.00 uur met ons nadenken over de toekomst van de IB’er. Deze dag was al eerder aangekondigd in het aanbod van de Regio-Academie en is in onze ogen een waardevolle middag voor IB’ers, schoolleiders, maar ook voor leerkrachten.

De kweekvijver lijkt een van de succesnummers te worden van onze Regio-Academie. Het is niet meer mogelijk om je daarvoor aan te melden, maar voor de andere trainingen binnen de Regio-Academie nog wel. Kijk nog even in het Voorlopig aanbod Regio-Academie tussen alle mogelijkheden voor het komende jaar en meld je voor 25 juni a.s. aan!