Naar de orthotheek
Lenen bij de orthotheek:

Voor extra leer-, hulp- en begeleidingsmiddelen beschikt SWV Driegang over een uitgebreide orthotheek. Alle werknemers van Driegang en het personeel van de aangesloten scholen mogen gebruik maken van het materiaal.
De orthotheek is iedere werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Collega Jannie van de Werken verzorgt de uitlening. Wilt u iets lenen of terugbrengen, dan kunt u zich melden bij haar. Voor het terugbrengen is geen afspraak nodig. Bij afwezigheid van Jannie laat u het materiaal achter op kantoor. Het materiaal graag voorzien van briefje met naam en school.
Er bestaat geen restrictie voor de te lenen hoeveelheid materiaal. De uitleentermijn is maximaal 6 weken. Verlenging van uitgeleende materialen is mogelijk. Dit kan door een e-mail te sturen naar: j.vandewerken@driegang.nl. De uitleentijd wordt dan met 6 weken verlengd. Verlengen kan maximaal 3 keer.

Overige openingstijden:

Voor en na gezamenlijke bijeenkomsten op ons kantoor is de orthotheek ook geopend. Mocht het gewenste materiaal niet beschikbaar (zie catalogus) dan kunt u contact opnemen met Ruud van Rijn. Zijn e-mailadres is r.vanrijn@driegang.nl.

Locatie orthotheek Driegang:

Dokter van Stratenweg 15 in Gorinchem.

Orthotheek SWV Driegang

Locatie orthotheek kantoor SWV Driegang

Naar de orthotheek