Vacature ABG

Mies PellikaanVacature

Wegens pensionering is SWV Driegang op zoek naar een nieuwe collega. We zouden het liefste hebben dat je start na de zomervakantie, maar uiterlijk per 1-10-2021.

Ambulant begeleider generalist (0,6-0,8 fte)
Als ABG’er binnen SWV Driegang maak je deel uit van het schoolondersteuningsteam op de aan jou gekoppelde scholen. Je wordt betrokken als de ondersteuningsbehoeften van de leerling, de groep of de school de basisondersteuning overstijgt. Aan de hand van de hulpvraag ondersteun, begeleid en coach je de scholen in het vormgeven van deze extra ondersteuning; dit doen we vanuit de principes van het handelingsgericht werken. Je werkt nauw samen met de orthopedagoog die is gekoppeld aan de school. Waar nodig kun je de expertise inzetten van de ambulant begeleiders specialist taal, cluster 3/inclusief, gedrag en hoog- en meerbegaafdheid. Zo werken we aan thuisnabij onderwijs voor ieder kind en streven we naar het vormgeven van meer inclusief onderwijs.

Wat we zoeken zie je in de volgende advertentie.

De volledige functieomschrijving vind je hier.

Ben jij van mening dat je helemaal op je plaats bent bij ons als ambulant begeleider generalist? Solliciteer dan uiterlijk 11 juni 2021 via info@driegang.nl. Je brief kun je richten aan dhr. H.P. (Henric) Bezemer.