Voorlopig aanbod Regioacademie 2022-2023

Margreet VisserFunctie: Intern begeleider, Functie: Leerkracht, Functie: Schoolleider/directeur

Met trots presenteren wij u het Voorlopig aanbod van de Regioacademie voor het schooljaar 2022-2023!

Er is geprobeerd om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten. We waarderen alle suggesties die vanuit de scholen naar de Regioacademie zijn gestuurd. Veel van deze suggesties zijn terug te vinden in het voorlopig aanbod. Tot en met 20 juni a.s. heeft iedereen de tijd om zich op te geven voor de verschillende cursussen. Meer informatie staat in het voorlopig aanbod.

Onderaan elke cursus staat de link naar het aanmeldingsformulier van de betreffende cursus. Daarnaast is er een speciale bijlage met links naar de aanmeldformulieren.

Rond 27 juni a.s. wordt het definitieve aanbod naar alle scholen verzonden. Ook op onze website zal het definitieve aanbod worden gepubliceerd. Na 20 juni a.s. kan er alleen nog ingeschreven worden op de cursussen die in het definitieve aanbod staan. Voor cursussen die vol geboekt zijn kan worden ingeschreven via regioacademie@driegang.nl. Deze aanmeldingen komen dan op reservelijst.

De cursussen worden (tenzij anders aangegeven) gegeven op de volgende cursuslocatie:
Dokter van Stratenweg 15 (eerste etage), 4205 LA Gorinchem.

Voor meer informatie omtrent de Regioacademie, cursussen, scholing en opleidingen kan contact worden opgenomen worden met:
Elsemieke Leijh, coördinator Regioacademie.
E-mail: e.leijh@driegang.nl
Telefoon: 06-53185077