Terugblik op het jaar 2022

Astrid FrankenAlgemeen nieuws, Functie: Betrokkene bij passend onderwijs, Functie: Intern begeleider, Functie: Leerkracht, Functie: Schoolleider/directeur, Functie: Werkzaam bij gemeente of sociaal team, Gemeente Altena, Gemeente Gorinchem, Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Gemeente Molenlanden, Gemeente Vijfheerenlanden, Gemeente West-Betuwe

Wat gebeuren er mooie dingen bij Driegang! We zijn een regio om trots op te zijn. Juist omdat er in de 97 scholen in ons samenwerkingsverband zoveel wordt gedaan voor leerlingen. Daarbij realiseren we in onze regio Passend Onderwijs door samen te werken. 

Eén van onze leidende principes is dat we deskundig, toegankelijk, integer en transparant zijn. Juist om dat laatste besteden we bij Driegang veel aandacht aan het geven van inzicht aan iedereen die bij ons hoort en rondom ons heen staat. 
 
Graag geven we jou hierbij inzicht in het achterliggende jaar.
Klik jij door naar de animatie? Dan heb je in 60 seconden zicht op de ontwikkeling van Passend Onderwijs in 2022. Natuurlijk kun je ook de samenvatting lezen. Of het volledige bestuursverslag. Het is aan jou.
 
Inmiddels is de jaarlijkse controle door de accountant ook weer afgerond en is een goedkeurende verklaring over 2022 onderweg.